Begin van de Open Veense Keez Kampioenschappen:

Informatie

Op vrijdag 6 september 2019 zullen de allereerste Open Veense Keezkampioenschappen georganiseerd worden. Tijdens de avond zijn jullie allemaal welkom in de Alkeburcht in Roelofarendsveen om het gezelligste gezelschapsbordspel van Nederland te komen spelen. Je kunt meedoen in tweetallen met een zelfgekozen teamnaam. De aanvang van de avond is 19:30 uur en om 20:00 uur zal de eerste ronde van start gaat. Uiteraard zal er een leuke prijs worden uitgereikt aan de winnaar! Inschrijven kan onderaan deze pagina door een mail te sturen naar info@veensekeezkampioenschappen.nl. De kosten voor het meedoen bedraagt 10 euro per team.  De opbrengsten van de avond zullen gedeeltelijk voor de Alkeburcht en gedeeltelijk voor Stichting Make a Wish zijn. Dat is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Een goede reden om mee te doen dus. Wij hopen jullie allemaal te zien vrijdagavond 6 september om 19:30 uur!

Speluitleg

 De meeste van jullie zullen het Keezenspel al wel eens gespeeld hebben, maar wellicht niet op de manier hoe het gespeeld gaat worden op 6 september. Daarom geven we jullie bij deze meer informatie over de speluitleg: 

  • Er zijn in totaal 100 plekken beschikbaar (dus 50 teams).
  • Er zullen in totaal 3 rondes gespeeld worden en een finale. 
  • Iedere ronde speel je tegen een andere tegenstander. 
  • We werken met een puntensysteem zoals je kunt zien op het scoreformulier hiernaast/hieronder. Er zijn 5 manieren om punten te verzamelen. Het aantal punten dat je in een ronde verdient neem je mee naar de volgende ronde. Je eindscore is de score van alle drie de rondes bij elkaar opgeteld. 
  • Het blaadje met de spelregels zal geplaatst worden in het Facebookevenement en zal ook tijdens de avond zelf op iedere tafel aanwezig zijn.

Inschrijven

Klaar om je in te schrijven voor de Open Veense Keez Kampioenschappen? Stuur dan een mail naar info@veensekeezkampioenschappen.nl of vul het formulier hiernaast in.

Vergeet niet om je teamnaam te vermelden, de namen van de twee spelers van het team en of je een keezbord thuis hebt en kan meenemen.

Wees er snel bij, want er is maar plek voor 50 teams!

Sponsoren

Sluit Menu